Plačila

Pri potovanjih v Veliko Britanijo, Avstralijo, Azijo, v vse Amerike in Afriko, so cene vezane deloma na tečaj eura in deloma na tečaj valute, ki se uporablja za obračun storitev (britanskega funta, avstralskega dolarja, ameriškega dolarja, …). V primeru spremembe tečajnega razmerja med tema valutama se prav tako lahko spremeni izračun v evrih. V skladu z 900. členom obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do zvišanja cene, če je po sklenitvi pogodbe prišlo do sprememb v menjalnem tečaju  valute ali do spremembe cen prevoznikov, ki vplivajo na ceno potovanja ali premajhnega števila prijavljenih za navedeno ceno. Če zvišanje dogovorjene cene preseže 10%, ima potnik pravico odstopiti od pogodbe, ves vplačan denar pa se mu vrne. O zvišanju cene obvestimo potnike pisno.

PRIPRAVA PROGRAMA: Za pripravo programov po posebnem naročilu (potovanje za posameznike ali zaključene skupine, ki želijo program po lastnih željah), zaračunavamo stroške priprave programa v višini 50 €, kar pa upoštevamo pri realizaciji takšnega naročila (plačilo 50 € se všteje v skupno ceno programa).

PRIJAVNINA: Ob prijavi se plača prijavnina in stroški rezervacije v višini 30 % cene aranžmaja, oz. toliko kot je navedeno v programu. V kolikor ni v ponudbi drugače navedeno, se mora ostali del plačati najkasneje 14 dni pred odhodom.